Gustavberg - Høj kvalitet, god formgivning, tidløst design og innovative løsninger

Gustavsberg er en kendt svensk badeværelsesproducent, der ejes af tyske Villeroy & Boch AG – en af Europas største producenter af badeværelsesprodukter. Filosofien har fra starten været høj kvalitet, god formgivning, tidløst design og innovative løsninger.

Produktsortimentet er opdelt i serier og indeholder alt til det komplette badeværelse. Alle produkterne passer sammen med hinanden – også på tværs af serierne. Dette giver stor fleksibilitet og mange kombinationsmuligheder til at skabe sit eget personlige badeværelse.

Gustavsberg er en miljøcertificeret virksomhed. Både i produktionen og i de færdige produkter anvendes vand- og energibesparende løsninger, der bidrager til en miljøvenlig adfærd, uden at det går ud over komforten.

Ifö - Livet er fuld af forandringer

Heldigvis er livet fuld af forandringer – ellers blev det alt for kedeligt! Forandringer betyder også, at det som passer perfekt i én del af livet, måske er for lidt eller for meget i en anden del af livet.

Som så meget andet gælder det også badeværelset – hvor virkeligheden sætter rammerne for, hvad der passer ind i dit liv. For at du ikke hele tiden skal bygge om, er Ifös produkter udformet, så du let kan tilpasse eller tilføje ting – med et både smukt og harmonisk resultat.

Få tingene til at passe godt sammen – det er ganske enkelt og let med Ifös produkter.

Ifö er grundlagt i 1887 og har fremstillet baderumsporcelæn siden 1936. Gennem årene er udviklingen gået fra håndværk til en top morderne robotproduktion, men stadigvæk er det samme fabrik i Sverige som står for fremstillingen. Ifö vil være der for sine kunder mange år frem i tiden, og fortsat være i front når det gælder innovation, funktion og leveringssikkerhed.

Villeroy & Boch - Alt fra Minimalisme til Romantik

Villeroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til badeværelset med produkter i standard, mellem og luksusklassen. Foruden egne varemærker er Villeroy & Boch også leverandør af badeværelsesprodukter fra Gustavsberg og Bette badekar.

Villeroy & Boch har et bredt produktsortimentet, der omfatter alt fra minimalisme til romantik med høj funktionalitet og skræddersyede løsninger. Kombinationen af innovative løsninger samt produkternes stil og flotte design, giver mange spændende muligheder for at sammensætte et inspirerende og individuelt badeværelse.

Udover at sætte sit præg på trend og mærkevareprofilering i de danske badeværelser er Villeroy & Boch også blandt de førende i lanceringen af vandbesparende og miljøvenlige produkter på det danske marked.

Duravit - Innovativ teknologi og ekstraordinært design

Duravit begyndte i 1817, da Georg Friedrich Horn byggede en fabrik for at producere kaffestel.

I 1956 stoppede produktionen af kaffestel og via natpotten overgik vi til at producere porcelæn. Dette var platformen for fremtidig succes og introducerede branchen for et nyt navn: Duravit.

Duravit fortsætter med at markere sig med innovativ teknologi, ekstraordinært design og udvikling af nye produktområder.

Kom ind og hør nærmere om Duravits store udvalg.

Catalano

Catalano er Italiens mest eksklusive brand inden for porcelæn til badeværelset. Catalano tilbyder et utroligt omfattende program af moderne og højteknologiske badeværelsesprodukter, der alle er kendetegnet ved moderne design, gennemtænkt funktionalitet og en overfladefinish, der er klasser over alt andet på markedet.