Service

Bagterp VVS er autoriseret VVS-installatør og kloakmester samt kølemontør.

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder som både er private og virksomheder.

Vi kan levere alt fra små service og udskiftningsopgaver, som f.eks udskiftning af radiatortermostater eller vandhaner til totalløsninger indenfor bad og sanitet, samt komplette energiløsninger, hvor vi står for koordineringen af alle de øvrige håndværkeres arbejde.

Ingen opgaver er for små, så tøv ikke med at kontakte os for rådgivning.

VVS

Vi er specialister i installation af energirigtige løsninger, og udfører alt, hvad der har med vand, varme og sanitet at gøre – både i boligselskaber, boligen eller erhverv.

Der kan være store besparelser at hente ved at have varmeinstallationer, som passer til netop dit behov. Her er vi specialister i vedligehold, servicering og installation af naturgas-anlæg – og tilslutning af gaskomfurer. Men også vandforbrug kan reduceres kraftigt ved montering af vandbesparende toiletter og brusere.

Vi laver gerne et energi-tjek, hvor vi gennemgår dine varmeinstallationer og giver gode råd om energibesparende tiltag, der ofte kan tjene sig selv hjem. Kontakt os, så taler vi om tingene.

Bad

Nyt bad eller bryggers – fra ide til virkelighed

Du behøver kun at henvende dig ét sted, så får du en totalløsning, der indeholder alle entrepriser til fast tid og pris!

Med stor erfaring i gennemtænkte løsninger, skaber vi lækre badeværelser og funktionelle bryggerser. Opgaverne spænder vidt fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter.

Vi sikrer dig en optimal og professionel styring og garanterer, at arbejdet lever op til både gældende standarder og lovkrav. Vi sætter en ære i at overholde alle aftaler.

Kontakt os for nærmere aftale om dit næste projekt.

Blik og tag

Vi har håndværksmæssig kompetence og veluddannede medarbejdere til at udføre alle former for blikkenslagerarbejde af høj kvalitet, såvel nyetablering som udskiftning/reparation herunder også tagdækning med skiffer:

•    Skiffer tagdækning
•    Tagrender og nedløb – zink / kobber / plast
•    Inddækning af kviste og kvisttage – zink / kobber
•    Inddækning af skotrender og skorstene
•    Skifertage - natur eller eternit
•    Inddækninger langs tage/mur
•    Afdækninger af murkrone
•    Facadebeklædninger
•    Due-sikring