Full-service VVS Firma

Bagterp VVS & Idécenter

Hos Bagterp VVS står vi for VVS Hjørring, Hirtshals, Sindal, Brønderslev, Frederikshavn m.m. Bagterp VVS er vores kunders faste VVS firma i mange tilfælde. Det er vi godt tilfredse med hos Bagterp VVS, som er fokuseret på faste kunder. Bagterp VVS kan bistå dig med mange ting inden for billig VVS. Du er altid velkommen til at kontakte Bagterp VVS helt uforpligtende og modtage et tilbud på billig VVS. Det kan nemlig godt betale sig for dig.

  • Mange års erfaring
  • Høj produktkvalitet
  • God prispolitik

(+45)98 92 60 66

Bagterp VVS Firma kan bistå dig med mange ting

Uanset om du er på udkig efter professionel hjælp til varmepumpe, solceller, badeværelse, brusekabine, gulvvarme, varmtvandsbeholder, jordvarme m.m., er vi klar. Du ringer ikke forgæves til Bagterp VVS, for vi er også klar til at komme dig til undsætning ved akutte behov. Bagterp VVS kan også hjælpe med tagrender, panasonic varmepumpe, vandhane, kloakrenser, cirkulationspumpe, solfanger, stokerfyr m.m. Bagterp VVS kan bistå dig med både stort og småt – fx også ny håndklædetørrer eller stoppet afløb m.m. Bagterp kan løse opgaver professionelt for dig i både dit badeværelse, køkken og med serviceeftersyn osv. Det kan eksempelvis dreje sig om ventilations- og klimaanlæg eller kloakservice.

Vi klarer alle opgaver store som små

Hos Bagterp VVS kan vi montere nyinstallation eller foretage renovering, og vi overholder indgåede aftaler hver gang. Bagterp VVS giver dig den optimale service og leverer billig VVS af højeste kvalitet. Ingen opgaver er for små eller for store for os, og Bagterp VVS er altid parat til at rykke ud til vores kunder. Bagterp VVS har altid tid til at besvare dine spørgsmål og er klar med løsningerne. Det kan handle om badeværelse inspiration til renovering af badeværelse, badeværelsesfliser og meget andet. Bagterp VVS har omfattende og detaljeret erfaring inden for vores arbejdsområder, så kontakt os og hør mere. Husk, at Bagterp VVS hurtigt kan møde op - også ved akut opståede behov for VVS-arbejde. Det kan være i forbindelse med et sprunget eller utætte vandrør, hvor kælderen måske kan stå under vand, eller et stoppet afløb i badeværelset. Det er billigst for dig, at skaden begrænses så vidt overhovedet muligt. Det kan også være frostskader, kloakproblemer eller opstigende vand m.m. Med Bagterp VVS får du dit på det tørre, så kontakt os gerne. Bagterp VVS er specialister i VVS.