Strømberg - Firkantede og rektangulære badekar

Hvis størrelsen på badet ikke tillader et fritstående badekar, er et lækkert rektangulært badekar et godt alternativ. Den gode badefølelse og det elegante design, er det samme som på vores fritstående modeller.

Vælg mellem mange flotte modeller, som har enkelt eller dobbelt ryglæn - i Carronite™ eller standardakryl. Badekarret kan suppleres med et rigtigt panel, brusevæg, blandingsbatteri og nakkestøtte. Vores almindelige firkantede badekar egner sig også som indbygget eller nedsænket kar.

Delta er det perfekte valg, hvis du er ude efter et badekar, der er tilpasset et mindre badeværelse. Det mindste badekar måler kun 140 cm x 70 cm og tilbyder noget, som mange andre ikke kan: Et kvalitetsprodukt i miniatureformat.

Delta er designet med lækre afrundede kanter og buet ryglæn, og der kan vælges en praktisk nakkestøtte til dette kar.

Den velproportionerede form og det fantastisk lette udseende gør Quantum til en favorit inden for badeværelsesdesign. Det minimalistiske design og udtryk, passer til ethvert badeværelse. Lige linjer og flot design, som også er behageligt at ligge i. Der fås også en dejlig nakkestøtte til badekaret.

Quantum badekaret fås i to modeller – én med mulighed for at sidde i begge ender, og med afløb i midten. Et aflangt badekar, som fås i helt op til 190 cm langt, hvilket gør det idéelt til hele familien.

Er pladsen bergænset, så er vores siddebadekar - Urban Sit-in lige løsningen. Badekarret er med forhøjet siddeområde og et stilrent valg, hvis du har et mindre badeværelse og høje krav til kvalitet. Med forhøjet siddeområde og inkluderede støttehåndtag kombinerer Urban tryghed, komfort og støtte i et moderne og elegant design, som både du og børnene vil elske.

Alle vores badekar kan indbygges og der er altid 30 års garanti på vores badekar med Carronite - dette giver dig ekstra tryghed.

Duravit - Perfekt koordineret

Konsekvent harmonisk: Badekarret afspejler formen fra bowlen og har en overraskende blød følelse. Materialet DuraSolid® giver mulighed for en utrolig tynd karkant og stort basin indvendig. Den ovale form er altid imponerende - uanset om du vælger fritstående, back-to-wall eller hjørneversionen.

Ifö -Øvelse gør mester

Det hele startede i nærhenden af den smukke sø Ivsjön i det sydlige Sverige. Stedet, hvor vi stadig befinder os i dag. Vi har arbejdet med porcelæn i over 100 år, og med badeværelser i over 80 år. Men selvfølgelig begyndte det hele længe før. For 60 millioner år siden blev vores planet befolket af de organismer, der blev de fossiler, vi bruger i dag, når vi fremstiller porcelæn.

Mange år senere, i 1887 mødtes geologen Gerard de Geer og dyrlægen Abelgard Nielsen ved kalkstenbruddet nær Ivsjön. Sammen opdagede de lime og kaolin, og snart begyndte Nielsen, der var iværksætter, Iföverken. Mange af de tyske arbejdere havde vanskeligheder med at udtale Ivösjön med en svensk "v", derfor er det tyske "f" stadig i vores firmanavn i dag.

Der er sket meget siden da. Men meget er også det samme. I dag produceres alt på hypermoderne fabrikker, der styres af computere. Men det vigtigste er stadig håndværket. Alle produkter bliver inspiceret af erfarne fagfolk, for at sikre, at kun kvalitetsprodukter forlader fabrikken. Porcelæn er stadig det materiale, vi synes bedst om. Ikke fordi det er det billigste eller nemmeste at arbejde med, men fordi det er det bedste.