Strømberg - Innovation og optimale resultater

Strømberg & Fischer har gennem det sidste årti udviklet en serie af stilfulde baderumsprodukter til det nordiske marked.

Hos Strømberg & Fischer tror vi på innovation og stræber efter optimale resultater i alt, hvad vi gør. Vores underleverandører er nøje udvalgt med krav om kvalitet og kontinuitet i leverancerne. Denne tilgang til virksom-hedens drift deles af et motiveret team af medarbejdere, der hver især har kompetencer inden for deres specifikke fagområder: Design, ingeniørarbejde, fabrikation, salg og distribution.

Strømberg er ikke bare en mærkevare, men resultatet af vores ønske om at udvikle og levere det rigtige – en konstant stræben efter perfektion.

Kriss - Europas bredeste sortiment af designradiatorer og håndklæderadiatorer

Kriss har Europas bredeste sortiment af designradiatorer og håndklæderadiatorer. Udover radiatorer har Kriss toiletsæder i høj kvalitet, lysspejle med antidug samt en lang række af badeværelsestilbehør. Alle Kriss produkter er nøje designet med fokus på den skandinaviske stil og altid udført i højeste kvalitet. Kriss eksporterer til en række lande i Nordeuropa og arbejder bl.a sammen med den italienske producent Cordivari Design, der står bag flere designradiatorer, der har vundet international anerkendelse.

Oplev detaljen!

Kriss arbejder altid med udgangspunkt i, at mennesker er forskellige. Derfor stræber Kriss altid efter at finde løsninger, der er lige så individuelle som vores boliger. Derfor har vi også et særligt blik for detaljen. Den lille prik over i'et som giver den sidste finsh og det rette look i din bolig. Detaljer som de løse kroge, der giver dig mulighed for at designe din håndklæderadiator, som den passer dig bedst. Eller den nye tilbehørsserie Spark, der kan limes op, så du slipper for at bore hul i dine nye fliser. Eller Lysspejlene, der har antidug, så du kan benytte dit spejl selv efter et langt varmt bad.