Dansani - Dansk kvalitet og design

Dansani er en af Europas førende leverandører af baderumsmøbler og tilbehør til badeværelset

Dansani er etableret i 1983. Målet har fra starten været at levere kvalitetsprodukter i dansk design til badeværelset. Det betyder, at vores ansatte er højt specialiserede fagfolk, der ved, hvad det kræver at udvikle produkter til badeværelser samt producere og markedsføre dansk design i høj kvalitet.

Vi er en international koncern med hovedsæde i det sydlige Danmark. Vi råder over mere end 20.000 m2 produktionsfaciliteter. Dansani er desuden repræsenteret i mere end 20 lande. Hver dag leverer vi mellem 300 og 400 badeværelser til forhandlere og forbrugere i Europa.

Dansani er en markedsorienteret og profitabel virksomhed, der år efter år har oplevet vækst siden starten. Dette skyldes især vores forretningskoncept og måde at tænke og handle på. Vi ved, at vores egen succes først er i hus, når tilfredse forbrugere går gennem forhandlernes butiksdøre som ejere af et nyt Dansani baderumsmøbel.

Bagterp VVS byder dig velkommen til Dansanis univers i vores showroom.

Strømberg - Solid kvalitet og en følelse af luksus

Strømberg er en dansk leverandør af kvalitetsprodukter til badet.  Med fokus på materialevalg, design og innovation har vi produceret nyskabende og højteknologiske produkter i snart 20 år.  

Vi tror på nyskabelse som et bærende element i virksomheden.  Dette grundes et stærkt ønske om at levere løsninger, som skal opleves som innovative - ikke bare i dag, men i mange år fremover.  Vi har et højt kompetenceniveau inden for fagområder som design, produktion, salg og distribution.  Samtidig er det vigtig for os at lytte til markedet.  At have en god dialog med kunder, som kommer med værdifuld feedback og giver inspiration.  Alle samarbejdspartnere er valgt ud fra strenge krav til kvalitet, kontinuitet og leveringssikkerhed.

Duravit - komfortable badeværelser

Duravit AG blev grundlagt i 1817 i byen Hornberg, der ligger i Schwarzwald i Tyskland, og er i dag en ledende international producent af design-badeværelser. Virksomheden opererer i mere end 130 lande over hele verden og står for innovation indenfor signatur-design, intelligent brug af teknologi og førsteklasses kvalitet. I samarbejde med højt profilerede internationale designere, såsom Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki Jr., Christian Werner, Matteo Thun og Cecilie Manz udvikler virksomheden komfortable badeværelser, der virkelig øger livskvaliteten for brugerne på markant. Duravits produkter omfatter sanitær porcelæn, badeværelsesmøbler, bade- og brusekar, wellness-systemer, douchetoiletter, vandarmaturer og tilbehør.