VOLA - Skandinavisk håndværk af fineste kvalitet

VOLA produceres af VOLA A/S, tidligere I. P. Lund, en veletableret dansk virksomhed grundlagt i 1873, ejet og drevet af Overgaard familien.

VOLA har været i produktion i over 40 år. Stort set alle komponenter fremstilles i Danmark hos VOLA A/S, hvor produktionen 
er baseret på en ideel blanding af skandinavisk håndværk og anvendelse af det nyeste teknologiske udstyr.

Produktionen er baseret på LEAN principperne, hvor lagre minimeres, og hvor produkterne sættes i produktion i det øjeblik, 
de sælges. Produktionen er organiseret i teams, der samarbejder tæt for hele tiden at forbedre processerne.

Hver enkel proces så som bukning af tude og polering af overfladerne kræver en særlig kompetence. Hvert armatur testes individuelt før det emballeres og sendes ud i verden.

Grohe - Uovertrufne løsninger

GROHE leverer uovertrufne vandløsninger, der giver den samme luksusbetonede oplevelse, hver gang vores kunder bruger vores produkter. Se, rør, mærk og oplev den perfekte vandløsning.

I løbet af de sidste syv årtier har GROHE konstant udviklet og forbedret de unikke og innovative teknologier, der har gjort det muligt for os at levere perfekte løsninger til rindende vand med enestående flow og præcision. Ingen andre har investeret så meget som GROHE for at gøre oplevelsen af vand til noget helt specielt

Besøg os på Halvorsmindevej og få indblik i Grohes mange produkter.

Børma - Tiden kalder på enkelhed, fordybelse og omtanke.

Tiden kalder på enkelhed, fordybelse og omtanke. Børma design er skabt med udgangspunkt i disse grundlæggende værdier – med aner tilbage i den skandinaviske tradition forat forene funktion og æstetik. Det skandinaviske landskabs åbne vidder og harmoniske

farvekompositioner giver inspiration til at forme Børma produkterne med dyb respekt for naturmaterialernes iboende skønhed.

Børma badeværelsesinteriør rummer derfor en særlig holdbarhed på tværs af tid.

Vores inspiration kommer indefra – fra en dyb respekt for det enkelte individ og den nordiske natur, der omgiver os!

Hansgrohe - fokus på miljø & bæredygtighed

I sin 111-årige historie har Hansgrohe koncernen, med hovedsæde i Schwarzwald i Sydtyskland, og dansk hovedkontor i Hasselager ved Århus siden 1987, opnået et omdømme i sanitetsindustrien som førende inden for teknologi og design. Med sine armaturer, brusere, inventar og brusesystemer skaber Hansgrohe originale produkter, der gør badeværelset og køkkenet smukkere, mere funktionelt og mere komfortabelt.

Hansgrohe har fokus på miljø og bæredygtighed og produktionen foregår, med den nyeste teknologi, der samtidig skåner miljø og ressourcer. Mange af Hansgrohes produkter er desuden ekstra vandbesparende, f.eks. bruger alle håndvaskarmaturer kun 5 l/min.
Produktionen foregår i egne fabrikker i Sydtyskland og beror på tysk grundighed og kvalitet.

Virksomhedens designmærke Axor, står for eksklusive designprodukter til det unikke badeværelse. Axor arbejder sammen med internationalt kendte designere som blandt andre Philippe Starck, Antonio Citterio og Brdr. Bouroullec.

Hansgrohe har vundet adskillige designpriser, og i den seneste ranking foretaget af International Forum Design (iF) over verdens bedste virksomheder inden for design blev Hansgrohe placeret på en 14. plads blandt 1.900 virksomheder, foran firmaer som Daimler, Audi, Hewlett Packard, Nokia og Volkswagen.

Damixa - 80 år med kunden i centrum

Brugervenlige produkter fremkommer ikke ved tilfældighed, men fra et resultat af masser erfaring

Flot og stilrent dansk design, høj funktionalitet og kvalitet, der holder år efter år. Det er fællesnævneren for alle Damixas mange vandhaner og har været udgangspunktet siden Damixa som den første producent i Europa introduceret et-grebs vandhanen og vi har ikke i sinde at ændre ved det. ”Når man køber en vandhane fra Damixa, så har man sagt ja til lækkert dansk design, der holder i mange år og et produkt, vi har anstrengt os for, er logisk og let at bruge” siger Lars Bladt, som er administrerende direktør for Damixa.

”Vi ved at forbrugerne i dag ser vandhanen som både en brugsgenstand og et designelement og derfor er det ikke nok, at det alene er logisk og let, det skal samtidig være indbydende at se på og passe til vores hjem om vi bor minimalistisk og moderne eller klassisk i en patriciervilla. Derfor inddrager vi forbrugerne løbende i udviklingen af vores produkter for at sikre, at vi hele tiden er på sporet. Vi kalder det ”When design makes sense”, og det er baggrunden i vores dybe og brede sortiment. At vi lykkes med at forene brugsgenstand og designelement har vi fået endnu et synligt bevis på, da vi atter engang vandt en Red Dot design pris i foråret 2010 for vores populær Clover håndvask produkt”, udtaler Lars Bladt.

Selvom Damixa bliver 80 år i år og har sat præg på branchen forsøger vi konstant at udvikle os. Vi er ikke tilfreds med at sige, at der stod Damixa på den første vandhane med farvemarkering til indikation af koldt og varmt - det driver os til konstant at flytte os men med Jer som slutforbruger i centrum, hvilket vi også føler årets nyheder demonstrere. I 2012 præsenteres flere nyheder, et nyt enkelt og meget brugervenligt greb til vores populær Clover serie som vi har døbt Clover Easy, modtagelsen af vores slanke og feminine Willow sidste år har været positiv og i år kan vi præsentere 2 nye modeller i denne serier, sidst men ikke mindst har vi udviklet 2 nye hoved og håndbruser sæt til at stå sammen med vores bedst sælgende Akita.

FM Mattsson - Sveriges ældste vandhaneproducent

FM Mattsson er Sveriges ældste vandhaneproducent. FM Mattsson blev grundlagt helt tilbage i 1865 af Frost Matts Mattsson og har siden da været en foregangsvirksomhed for hele branchen. I starten fremstillede man urdele til Mora-uret, tættekamme, bjælder, spænder og kagesporer. I 1876 støber Frost Matts sine første haner til vaske og grukedler.

En stor del af FM Mattssons succes op gennem årene kan tilskrives alle de dygtige og opfindsomme mennesker, der bor og arbejder på virksomheden i den lille by Östnor i Dalarne. I generation efter generation er håndværkstraditionerne gået i arv, og man har vogtet omhyggeligt over kendskabet til messingens inderste hemmeligheder. Messingen er egnes eget guld.

Toni - Klassikere inden for armaturer til køkken og bad

TONI står bag nogle af de mest kendte danske klassikere inden for armaturer til køkken og bad. Vi har været på markedet siden 1918 og er i dag indbegrebet af eksklusive serier. Dette er vi naturligvis stolte af.

Vores armaturserier ses overalt både i det offentlige rum og i private hjem, hvor design, funktion og ikke mindst kvalitet er afgørende. Så er du også på udkig efter cremen inden for danske armaturer, tegnet af nogle af Danmarks største personligheder gennem tiderne, er TONIs udvalg et godt sted at starte.

Vores mål er, at vore produkter skal sælges gennem køkkenforhandlere, specialforretninger og VVS installatører.

Oras - Den nyeste teknologi til at spare vand og energi

Oras udvikler, producerer og sælger brugervenlige kvalitetsarmaturer til køkken og bad.

Oras er førende i Norden og en af Europas største armaturproducenter, med fabrikker i Finland, Norge og Polen.

Oras’ mål er at udvikle armaturer, der udnytter den nyeste teknologi til at spare vand og energi, af hensyn til naturen og dens ressourcer.