Solenergi Referencer

Sonnenkraft - Lad solen lave dit varme vand!

Solen er stået op i mere end 4,57 milliarder år. Og hver dag udsendes en enorm mængde energi, som er 100% ren og 100% gratis. Det kan du drage nytte af, hvis du er indehaver af et solvarmeanlæg i god kvalitet.

Bagterp VVS tilbyder installation af solvarmeanlæg fra Sonnenkraft. Der er god økonomi i solvarme og et  solvarmeanlæg tjener sig selv hjem hurtigt og du slipper for at bekymre dig om stigende energipriser.

Anlægget kan let holde i mere end 25 års brug med stort set ingen vedligeholdelse.

Et SONNENKRAFT-anlæg kan bruges til enten brugsvand- eller til både brugsvand og opvarmning. Uanset hvad du vælger, er der meget at spare. Besparelsen afhænger af antal beboere, boligareal samt solvarmeanlæggets størrelse. Et fingerpeg er, at du sparer op til 30% af energiudgiften til brugsvand. Eller op til 30% af den samlede energiregning, hvis solvarme bruges til både brugsvand og opvarmning.

I dag kan solvarme konkurrere økonomisk med både ”gammeldags” og nye energikilder. Et solvarmeanlæg kræver meget lidt energi at producere, og stort set ingen energi at holde kørende. En familie med et solvarmeanlæg på 7,5 m2 opnår man en Co2-reduktion på 1,5 ton pr. år. Det vil med en levetid på 25 år give en samlet miljøbesparelse på 37,5 ton CO2.

Kontakt Bagterp VVS eller besøg vores Showroom på Halvorsmindevej 121, 9800 Hjørring og får personlig rådgivning.